.

.

Οροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα www.passarella.com.gr  είναι ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής,  το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης Ε. Γαλάνης – Ελ. Γαλάνη Ο.Ε., και εδρεύει στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Παπαναστασίου 141 τηλ 2310-300093 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Πριν κάνετε μια παραγγελία, θα πρέπει να σας δοθεί κωδικός πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία προσθήκης στο καλάθι και αγοράς. Προκειμένου να γίνει αυτό, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή συμπληρώνοντας τα πλήρη και αληθή στοιχεία σας –προσωπικά και τόπου διαμονής και παραλαβής- τα οποία σας ζητούνται κατά τη διαικασία καταχώρησης στη βάση των –εν δυνάμει- πελατών μας. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το κατάστημα λιανικής, www.passarella.com.gr  διαθέτει τους εξής τρόπους πληρωμής:

  •          Διατραπεζική πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας 
  •          Αντικαταβολή (3€)

 

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ.  Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.passarella.com.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Τα έξοδα αποστολής για αλλαγή επιβαρύνουν τον καταναλωτή με χρέωση 4€  

3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: το www.passarella.com.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία Ε. ΓΑΛΑΝΗΣ – ΕΛ. ΓΑΛΑΝΗ Ο.Ε.  αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

0
0